slimmere online oplossingen

Webshop Den Haag

Den Haag heeft heel veel leuke winkels. Heeft u zelf een winkel in Den Haag of wilt u zich richten op kopers in Den Haag? Wij hebben de ideale webwinkel voor ambitieuze ondernemers.

  • Responsive
  • Gebruikersvriendelijk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Betalen met iDeal en credit card
  • Ook voor klanten in het buitenland
  • Veilige en snelle hosting

WooCommerce of Magento

Meestal adviseren wij WooCommerce of Magento als basis voor uw webwinkel.

WooCommerce is snel op te zetten en ideaal als u al een WordPress website heeft. U heeft alle keuze in betaalmogelijkheden en u profiteert van de vele plugins van WordPress waaronder misschien wel de belangrijkste: SEO voor uw webshop.

Magento is perfect voor grote en uitgebreide webshops. Zo kunt u vanuit een productenbestand meerdere doelgerichte webshops opzetten. Binnen of buiten Nederland.

Infonto levert uw webshop kant en klaar werkend op. Als u wilt inclusief het plaatsen van producten. Ook maken we precies wat u wilt. Zoals bijvoorbeeld een automatische prijsberekening voor maatwerkproducten of een complete productconfigurator.

Zoekmachinevriendelijk

U wilt gevonden worden met uw webshop. Al onze webshops zijn zoekmachinevriendelijk en maken gebruik van de mogelijkheden die zoekmachines bieden om producten extra opvallend te presenteren.

Alle betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden u ook wilt, wij kunnen het implementeren. Natuurlijk iDeal maar net zo makkelijk ook credit card. Richt u zich ook op andere landen? Dan kunnen we specifieke mogelijkheden toevoegen zoals Bancontact voor België.

WooCommerce of Magento hosting

Een gebruikersvriendelijke webwinkel is een sleutelfactor voor succes. Dus moet hij razendsnel zijn. Wij verzorgen voor u webhosting die is afgestemd op de hoge eisen die een webshop stelt.

 

Welke slimme oplossing zoekt u?