slimmere online oplossingen

Marketing

Om klanten te bereiken en gevonden te worden moet u zichtbaar zijn. Met een goede marketingstrategie werkt u gestructureerd en efficiënt aan een goede zichtbaarheid en herkenbaarheid.

Infonto helpt met een goede marketingstrategie. Dat kan met een nieuwe website maar ook heel erg goed met (de meeste) bestaande websites.

Wilt u werk maken van uw zichtbaarheid en meer klanten krijgen? Wij helpen u graag bij het volgende:

Online marketingstrategie

Met een duidelijke strategie weet u precies wat u moet doen om gestructureerd aan uw marketing te werken. Dat is effectiever tegen lagere kosten.

Conversieoptimalisatie website

Wat gebeurt er als bezoekers op uw website komen? Liefst precies wat u wilt: Een product bestellen, informatie opvragen, noem maar op. Dat bereikt u met een duidelijke en overzichtelijke website die betrouwbaarheid uitstraalt.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met een goede website wordt u beter gevonden dan uw concurrenten. Wij kunnen uw website verbeteren zodat u goed wordt gevonden op alle belangrijke zoektermen.

Zoekmachineadverteren (SEA)

Om nog meer bereik te krijgen met zoekmachines kunt u betaalde advertenties plaatsen op Google of Bing. Een gecertificeerd Google- of Bing-partner kan u goed adviseren over de mogelijkheden en de meest effectieve strategie.

Sociale mediacampagne

Het maakt niet uit of uw doelgroep zich op Facebook, LinkedIn, Twitter of een ander sociaal netwerk bevindt. Door een goede campagne kunt u ze bereiken en overtuigen om uw product te kopen.

Totaaloplossing

U kunt uw geld maar een keer uitgeven. Infonto staat daarom voor een totaaloplossing. Vanuit een doordachte strategie bereikt u uw doelgroep via de beste media tegen zo laag mogelijke kosten.

Heeft u een bedrijf in Zoetermeer? Wij helpen u graag met ons uitgebreide aanbod aan diensten

Welke slimme oplossing zoekt u?